OLight

Olight Technology е високотехнологична компания, специализирана в проектирането и производството на LED осветители използвайки най-модерните технологии.
Използването на най-висококачествени материали и високото качество на изработка гарантира, че нашите продукти отговарят на най-високите стандарти. 
Нашата мисия е производство на най-модерните LED осветители на планетата, с отлично качество и обслужване. 
Гамата ни фенери, отговаря на нуждите и на най-взискателните професионалисти от силите на реда, армията, аутдор и офроуд любителите, ловците, риболовците, колоездачите, пещерняците и всички останали, които се нуждаят от светлина.
Ние имаме точният осветителен продукт, на който може да разчитате, че точно ще отговаря на вашите специфични нужди.
Екипът ни от разработчици, постоянно разширява гамата от иновационни продукти, проектирани според нарастващите нужди на клиентите ни. 
Продукцията ни намер много добър прием на Американския, Азиатския и Европейския пазар. 

Новите фенери SKILLHUNT

http://www.skilhunt.com/ e eдна от най-новите и модерни фирми производители на фенери. Tя е на пазара от едва няколко месеца, но вече спечели сърцата на потребителите с висококачествените си продукти "заредени" с най-нови технологии и с неповторим дизайн. Продуктите на фирмата са тактическо - полицейски насочени - устойчиви на удари, вода, прах, снабдени със сменяеми стоманени корони и с най-модерни XM-L светодиоди, от които производителя е успял да изцеди между 580 и 1200 лумена (според модела). Освен тактическата серия, SKILHUNT предлагат и джобни EDC фенерчета и ключодържатели, също без компромиси в силата на светене, здравината и използваните материали.

Ето и една визитка на фирмата:

TongAn Technology Co., Ltd има голям опит с производството и дизайна нависоко ефективни LED прожектори.Нашите продукти са произведени в нашето предприятие в Шенжен, при наши собствени строги стандарти за качество и оговарят на ISO 9001, CE .

Нашата мисия е да производството на най-добрите LED осветители в света, съчетаващи най-съвременни технологии и ненадмината надеждност. Нашите прожектори са предназначени за най-взискателните професионалисти в правоохранителните органи, SWAT, военни, EMS, ентусиастите, както и от всеки, който се нуждае от сериозен инструмент, за да завърши своята мисия.

"Олайт България" ЕООД е изключителен представител на Olight Technology Co., Limited и iTP light electronic Co., Ltd за територията на България. 

Ние искаме да предоставим най-модерното спортно, тактическо и ловно обурудване и екипировка на българския потребител. Голямата част от предлаганите продукти и екипировка на практика са изпробвани лично от нас в планината, на риба или на лов. Стремим се да предлагаме само най-добрите решения на нашите клиенти.
Ние предлагаме цялата гама продукти на Olight Technology и iTP light electronic на едро и дребно. 


Можете да се свържете с нас по всякакви въпроси на:
GSM +359988658960
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

http://olight-bg.com/

Гаранционни условия 

OlightTM гарантира, че продуктите са без дефекти в изработката или в материалите. При установяване на дефект, в следствие на нормална употреба в рамките на 24 месеца от покупката, OlightTM, безплатно ще ремонтира или замени дефектиралия продукт. 

Членовете на KNIVESBG.COM , ще ползват специална 5-10% отстъпка при закупуване на продукти от Олайт България ЕООД