Митев
Модератори: Djigit, Rigor Mortis
Правила на форума
Въф форума "Вижте какво и как направих!" се показват галерии със снимки на ръчно направени ножове, дръжки, кании и всякакви аксесоари за ножове от членове на форума. Покажете какво сте направили тук!
Не използвайте прекалено голям брой изображения, както и не публикувайте прекалено големи изображения, отнемащи много време за да се заредят.
Такива са изображенията по-големи от 200kb и размер по-голям от 600x600. Ако все пак се налага да въведете такова изображение, публикувайте го като линк!!!
Въф форума "Вижте какво и как направих!" се показват галерии със снимки на ръчно направени ножове, дръжки, кании и всякакви аксесоари за ножове от членове на форума. Покажете какво сте направили тук!

Не използвайте прекалено голям брой изображения, както и не публикувайте прекалено големи изображения, отнемащи много време за да се заредят.
Такива са изображенията по-големи от 200kb и размер по-голям от 600x600. Ако все пак се налага да въведете такова изображение, публикувайте го като линк!!!
Re: Митев
Този и на мен ми харесва!!!
Аре сега тебе, от едната страна линията на гарда и рикасото добре
ама от другата страна има малко разминаванеМитев написа:

Митев написа:
http://tinkoknives.com/ - за ножари
Много е лесно да изкараш снимката от другия ъгълtinko написа:Аре сега тебе, от едната страна линията на гарда и рикасото добре
ама от другата страна има малко разминаванеМитев написа:![]()
Митев написа:

гледай и плачи ......

Если человек идиот -это надолго
Няма да влизам в спорове, това е мое мнение, ако го видя на живо може и да се промени нещо но не се знае в кква насока. При едно и също разстояние и един и същи ракурс има разминаване в ъглите. Цитираната снимка е от друго разстояние и не е коректив макар, че ако се вгледаш....
http://tinkoknives.com/ - за ножари
ало ти кьорав ли си .....или много инат.......май при теб е второто......tinko написа:Няма да влизам в спорове, това е мое мнение, ако го видя на живо може и да се промени нещо но не се знае в кква насока. При едно и също разстояние и един и същи ракурс има разминаване в ъглите. Цитираната снимка е от друго разстояние и не е коректив макар, че ако се вгледаш....

Неръждаем дамаск ....

и от остатъка - за мен - мезаджийче...

и от остатъка - за мен - мезаджийче...

Нещо свободно от неръждаемите?
С удоволствие ще ви покажа един нож, който Митев направи за мен!
Острието е от АЕВ-L с внушителните размери: 170х50х3,6мм.
Дръжката е съобразена с моята ръчичка и е почти 130мм.
Чирените са от любимия ми биволски рог с по 6 нита захванати.
Ножа е перфектно балансиран, много удобен и удивително лек за размерите си- само 254гр.
Това се дължи на широкия първичен плосък скос и няколкото големи отвора в стоманата в областта на дръжката.
Канията е от 3,5мм. телешки бланк и също е съобразена с факта, че съм левичар.
Перфектен нож, много прецизна работа! Благодаря!

Острието е от АЕВ-L с внушителните размери: 170х50х3,6мм.
Дръжката е съобразена с моята ръчичка и е почти 130мм.
Чирените са от любимия ми биволски рог с по 6 нита захванати.
Ножа е перфектно балансиран, много удобен и удивително лек за размерите си- само 254гр.
Това се дължи на широкия първичен плосък скос и няколкото големи отвора в стоманата в областта на дръжката.
Канията е от 3,5мм. телешки бланк и също е съобразена с факта, че съм левичар.
Перфектен нож, много прецизна работа! Благодаря!

Ножа ми напомня на този на Дънди Крокодила! Супер е!