Честита нова 2011-та година! Пожелавам на всички здраве, късмет и една наистина по-добра година!
Тъй като това ми е първият пост в този форум, бих искал да се представя с няколко думи. Казвам се Костадин Димитров, живея и работя в Нова Загора, и се занимавам с изработка на електрически Китари и Басове повече от 10 години. Работата ми е свързана с използването на много и различни видове дървесини, които в някой случаи оставят излишъци, които ми се струва, че могат да са полезни и да се употребят.
Започвам обявата си, предлагайки следните парчета дървесина:
1. Maple Burl, Явор Пъпчив. Наша, родна дървесина с изключителни качества, както визуални, така и звукови (това последно ми се струва, че не е от значение за вас

Цена 10лв за трите.

2. Curly (Flamed) Maple, Къдрав Явор. Това е също наша, родна дървесина. Материала е сух - 7 годишен е и заготовките са оформени на двойки (bookmatched). Размерите са написани с молив в/у заготовките.
Цена 10лв за двойка.

3. Hard Maple, Клен, наш български. По отношение на наименованията на дървесините се намират доста разлики. Например Нашияр БГ Клен си е специфичен и не расте другаде, такъв като него. Разликите са доста големи и затова тук в БГ си имаме и Клен и Явор, които са коренно различни по качества дървесини. Кленът е лидера по твърдост, най-твърдия е от семейството. Материала е сух - на 6 години.
Цена 14лв за двете.

4. Пак Клен, сух на 6 години.
Цена 10лв за двете.

5. И отново Клен, сух, 6 годишен, оформен по двойки (bookmatched).
Цена 15лв за всички.

6. Още един Клен за последно, сух, 6 годишен.
Цена 10лв.

7. Жълт кърдав Явор. Това е една много рядка дървесина и с изключителна шарка (Flame). Малко по-мек е от обикновеният Явор. Материала е сух, 5-годишен.
Цена 10лв за двете парчета.

Цените и начина на пускане на обявата, подлежат на кометар

Местонахождение на дръвцата - при мен в Нова Загора. Изпращам по "Еконт", "Спийди" с наложен платеж като разходите са за сметка на получателя. За контакти тел. 0877128583 или ЛС.
Костадин