Предложение за поръчка на кован форумен нож кулаклия.
Модератори: Hof, Djigit, Rigor Mortis
Re: Предложение за поръчка на кован форумен нож кулаклия.
Със закъснение пиша, че си получих кулака.
Дидо, Благодарско!
Но, имам забележка относно цената, която беше определена на 130 лв(назад в темата имам коментар, че трябва да е доста нагоре).
Та, аз за платих 130 лв и въпросът ми е защо Дидо плаща транспорта?
Дидо, Благодарско!
Но, имам забележка относно цената, която беше определена на 130 лв(назад в темата имам коментар, че трябва да е доста нагоре).
Та, аз за платих 130 лв и въпросът ми е защо Дидо плаща транспорта?
Е, не се притеснявай, всъщност първите три са за моя сметка. Последните два са за Кирето и Иван, но не е умишленно от моя страна. Кулаците ги пращам през почивката на обед, а тя не е голяма и във бързината не съм си взел чантичката... Та се наложи тяхните да ги пратя за тяхна сметка, за което моля за извинение. Но всичките, които ги пращам са със опция преглед и евентуално връщането е за моя сметка.
Къде ги връщат бе майна?

Пробвахте ли ЛС-та да им се изпратят на дремльовците неактивни от лани? Сигурно си проверяват пощите поне.
Ся, т'ва го не питам от някаква солидарност, или друга форма на човещина /да пази Господ/, ама съм чувал, че не е приятно да останеш без цветен телевизор, защото видиш ли, си пропуснал реда си с номерчето, както е било в недалечното минало.
Ся, т'ва го не питам от някаква солидарност, или друга форма на човещина /да пази Господ/, ама съм чувал, че не е приятно да останеш без цветен телевизор, защото видиш ли, си пропуснал реда си с номерчето, както е било в недалечното минало.
Остана още един нож, ако няма желаещи до 26, ножа ще отиде при колегата vall66
26.02 или №26? Ако е второто, от' ма прескачате деа?
Васе, човека днес се обади и му казах, че ако никой до 26 номер не се обади ще му го пратя. И сега като се замисля, май не съм прав, понеже следващия във списака си ти. И си мисля, че по-редно е кулака да отиде при теб. А колегата да изчака още мъничко. Така или иначе ще я приключа тая поръчка и кулаци за останалите ще има.
Значи, значи, като се замисля, скоро не е обсъждана окончателната геометрия, а?
За да няма недоразумения, аз ще изчакам. Няма проблем. Колегата magnus е преди мен в списъка. Така или иначе кулаци ще има за всички. 

Ако се помотаете още малко че ви банна и че ви зема кулачетата и на двамата.
Шегувам се разбира се, ма коварната мисъл ми се загложди в душицата и да знаете, че са ми слаби ангелите.
Faber est quisque suae fortunae
Накратко чакането си заслужаваше на 100% , само мога да съжалявам че не се включих.
Честито на късметлиите!!!
Честито на късметлиите!!!

Поради това, че колега magnus е пич, кулака ще отиде при vall66. Хвала на таквизи колеги
Нека колегата да ми прати адрес.

Благодаря за жеста на колегата - magnus! 

- servantesss
Моя е получен
Да ни е жив и здрав Майстора! Дося бръснах колеги и колежки - все някой не му се вярваше, че бръсне - сведен е тънко, като за мезаджия