ovit написа:
Тоше, това не си ти,бе брат!Ти можеш други неща които другите не могат!
Това написах по темата с "вдъхновението" на Тошко.Може спокойно да го прочете който иска в предишните постове.Не съм обсъждал изработката защото не смятам за необходимо в контекста на цитата.
Отностно това,че е кич и това,че мАниста се пише с Ъ нямам съмнения и ще се аргументирам по следният начин:
Кич - Кич (МФА: kɪtʃ) е термин от немски или идиш произход, означаващ „боклук“, използван, за да означи изкуство, считано за упадъчен вариант на даден стил. - Wikipedia
Имах предвид,че това не е стилът на Тошко, защото всеки нож изработен от него е разпознаваем и това го прави - нож на Тошко.Експериментите са нещо чудесно, но в конкретният случай по мое мнение "вдъхновението" е изиграло лоша шега.За колко се е продало "вдъхновението" не ме интересува и не е моя работа.
"В повечето случаи кичът не е в творбата, а в нашия поглед към нея". - Умберто Еко
P.S.
Тоше надявам се ти да си разбрал думите ми правилно, защото знаеш какво мисля за теб и работата ти, а другите не ме интересува какво мислят, защото съм завършен ТЕМЕРУТ!
Поздрави и успех!