Ножове от Danaeca
Модератори: Djigit, Rigor Mortis
Правила на форума
Въф форума "Вижте какво и как направих!" се показват галерии със снимки на ръчно направени ножове, дръжки, кании и всякакви аксесоари за ножове от членове на форума. Покажете какво сте направили тук!
Не използвайте прекалено голям брой изображения, както и не публикувайте прекалено големи изображения, отнемащи много време за да се заредят.
Такива са изображенията по-големи от 200kb и размер по-голям от 600x600. Ако все пак се налага да въведете такова изображение, публикувайте го като линк!!!
Въф форума "Вижте какво и как направих!" се показват галерии със снимки на ръчно направени ножове, дръжки, кании и всякакви аксесоари за ножове от членове на форума. Покажете какво сте направили тук!

Не използвайте прекалено голям брой изображения, както и не публикувайте прекалено големи изображения, отнемащи много време за да се заредят.
Такива са изображенията по-големи от 200kb и размер по-голям от 600x600. Ако все пак се налага да въведете такова изображение, публикувайте го като линк!!!
Re: Ножове от Danaeca
Що бе, мога да кажа че тоя модел, саигака и еленовия рог, моделите сам си ги разработил.
Точно така-твоите изработки се познават -допада ми стилът ти!
Стария вълк става за ташак на кучетата!

+ още 1

Супер 

Да видим какъв контраст ще доиде след закалката, после ще мислим дръжки

На мен дръжката ми е удобна.
Отличен нож се оформя . 
Дай малко данни за острието от какви стомани е ?

Дай малко данни за острието от какви стомани е ?
Ще цитирам Данаеца от темата на Евгений Добрин - "очен малая фотка. Неможна человек наслаждаться на дамаск."
На последните няколко страници има наистина впечатляващи мозайки .

На последните няколко страници има наистина впечатляващи мозайки .
Много добре е ножчето. Дървото от новата реколта е като гледам. 

Четината не знам от какво животно е
, за фон го ползвам
един приятел ми го даде
Трупчето от от пърния опит за стабилизация, види ми се успешен. От бреза собствено ръчно изнесена по един баир нагоре
Даже някъде на зад имаше снимка на тумора с пушката до него.
Стомани, ШХ,У 10А, 5ХНМ.
Цвят лилЯв.
Па за снимките . толко си мога

Трупчето от от пърния опит за стабилизация, види ми се успешен. От бреза собствено ръчно изнесена по един баир нагоре

Стомани, ШХ,У 10А, 5ХНМ.
Цвят лилЯв.
Па за снимките . толко си мога

Хубаво острие, ама "лилята" май не ми е цвят. 

Пътечка към сайта ми:............... http://www.mk-jewel.com/index-bg.html[/url]