Молба за съдействие

Мястото за лаф-мохабет, и други теми.

Модератори: Djigit, Rigor Mortis

Съобщение
Автор
MariaNenkova
Мнения: 1
Регистриран на: 05 Сеп 2021, 12:09

Молба за съдействие

#1 Мнение от MariaNenkova » 05 Сеп 2021, 14:13

Здравейте,

Бих искала да помоля за Вашето съдействие, тъй като няма кой друг да попитам. С някои от вас се познаваме, с други не, но за тези, които не се сещат - аз съм жената на Стефан (Bradley).

Предполагам повечето от вас знаят, че Стефан почина през декември миналата година. Макар да му беше кеф да ме учи на разни неща, точиларската страст така и не я прихванах, за съжаление. Затова, за да не отлежават и да трупат прах всички камъни, абразиви, точила и пр., които е събирал през годините, бих искала да ги дам на някой, който ще ги ползва по предназначение. Някои от камъните са с опаковка, други с надписи, трети - нямам идея какви са.

Какво бихте препоръчали - да ги наснимам и да ги пусна във форума както са, или да им потърся първо някакви описания за тези, за които не е ясно какво са?

Благодаря предварително.

Аватар
radula
Мнения: 147
Регистриран на: 10 Ное 2011, 22:27
Местоположение: Пловдив

Re: Молба за съдействие

#2 Мнение от radula » 05 Сеп 2021, 18:22

Здравейте, приемете моите съболезнования за кончината на Стефан! Царство му небесно на Брадли! Кръстосвали сме шпаги с него в другия форум за дреболии, но после нещата се изгладиха между нас и влезнаха в нормално, приятелско русло.
Не разбирам от заточване на ръка, но според мен е добра идея да издирите кой камък какъв е, ако имате възможност, да ги снимате и да ги пуснете във форума. Както и ножовете му.
Но да се продават, а не да се подаряват, защото в такъв момент съм сигурен, че дори и малко средства, ще са Ви от полза.
Дано съм бил полезен. Ще се радвам да имам негов нож, ако все още са у Вас. За да ми напомня колко по-важни неща има от дребните ежби и его.

parabell
Мнения: 34
Регистриран на: 02 Яну 2011, 00:01

Re: Молба за съдействие

#3 Мнение от parabell » 05 Сеп 2021, 23:21

И аз бих се радвал да закупя нож от неговите, да, понякога сме имали различни виждания по някои въпроси с него, но никога споровете ни не са били на лична основа.
ТРЪН В ОКОТО, ДУПКА В ДЖОБА - ТОВА ЩЕ ОТНЕСЕШ С ТЕБЕ В ГРОБА..........

Аватар
RAZORBLADE
Мнения: 5224
Регистриран на: 06 Юни 2007, 20:01
Местоположение: BG
Обратна връзка:

Re: Молба за съдействие

#4 Мнение от RAZORBLADE » 06 Сеп 2021, 16:42

Разбира се, че може. Снимки ще са достатъчни. Ще помогнем с каквото можем.
Акълът в главата идва бавно и болезнено. Много е вероятно въобще да не се появи. Тогава ти остава само болката..........

http://nikovknives.com/
Изображение

Публикувай отговор