Модератори: Djigit, Rigor Mortis
ми пробвай,.вмъкни медна тел,тва е все едно да сложиш захар в бензинаHof написа:woody дядоБлагоБлагодаря майстори . Има информация за размисл .
А в крайна сметка ако за декоративни цели вмъкна в пакета медна тел ще може ли да се раскове и да стане нещо интерестно ? Естественно не от страната на острието , а като змийка в горната част
Добре де какво бихте сложилили в пакет за един качествен дамаск според ваште представи , ако говорим за подръчни стомани от пили , ресори и тд вторични неща които човек може да намери ?
Приятел,завършил съм топла обработка на металите преди 40 год и моят акъл не го побираkamen написа:Момче, свръх високото въглеродно съдържание не води нито до ковкост, нито до якост. Води до твърдост, износоустойчивост и КРЕХКОСТ. Не съм чел книгата, но ако си цитирал точно, то "Стълбата на Мохамед" води право надолу.
Ми щот така го каза, като "последна инстанция"! Ама лошо няма, пробвай и сподели! Според мен няма успешна технология, която да върви срещу природните закони, ама знам ли!?kolarovs написа:Приятел,завършил съм топла обработка на металите преди 40 год и моят акъл не го побираkamen написа:Момче, свръх високото въглеродно съдържание не води нито до ковкост, нито до якост. Води до твърдост, износоустойчивост и КРЕХКОСТ. Не съм чел книгата, но ако си цитирал точно, то "Стълбата на Мохамед" води право надолу.
.
Тука http://g.hofarts.com/main.php е работното портфолио (то е малко шарено от всичко по ммалко защото го пращам на клиентите има по комерс неща по малко комерс ) фриленсер съм и затова се налага да работя в голям диапазон от концепт арт за игри до рекламна понякога детска илюстрацияscorpio_ddt написа:Освен с коване, спокойно можеш и с писане да се занимаваш. Получава ти се много добре.
Много ми се иска да покажеш нещо и от работите ти, като художник?