Днес в Мания принт на плотера ми изрязаха един лист А4 с шаблончета...към 140 излязоха

Направих една проба набързо. На сатен финиш ще стои по-добре, отколкото на тая порьозна повърхност.

Модератори: Djigit, Rigor Mortis
А колко горе долу струва и какъв тип файл трябва да се занесе???nikolai4ou написа: Днес в Мания принт на плотера ми изрязаха един лист А4 с шаблончета...към 140 излязоха![]()
5 български леваgospodarski написа:А колко горе долу струва и какъв тип файл трябва да се занесе???nikolai4ou написа: Днес в Мания принт на плотера ми изрязаха един лист А4 с шаблончета...към 140 излязоха![]()
Много въпроси, ама ако ми изрежат 140 шаблона ще си имам до живот, та даже и от двете страни на острието да слагам
А, с Corel Draw се справям по-добре отколкото с ножоветеnikolai4ou написа:5 български леваgospodarski написа:А колко горе долу струва и какъв тип файл трябва да се занесе???nikolai4ou написа: Днес в Мания принт на плотера ми изрязаха един лист А4 с шаблончета...към 140 излязоха![]()
Много въпроси, ама ако ми изрежат 140 шаблона ще си имам до живот, та даже и от двете страни на острието да слагамФайла трябва да е Corel Draw-ски, ако срещнеш ядове, ще асистирам
Здравей колега, казвам се Димитър.nikolai4ou написа: ↑17 Фев 2018, 14:075 български леваgospodarski написа:А колко горе долу струва и какъв тип файл трябва да се занесе???nikolai4ou написа: Днес в Мания принт на плотера ми изрязаха един лист А4 с шаблончета...към 140 излязоха![]()
Много въпроси, ама ако ми изрежат 140 шаблона ще си имам до живот, та даже и от двете страни на острието да слагамФайла трябва да е Corel Draw-ски, ако срещнеш ядове, ще асистирам
![]()
Няма грижиТерзиев написа: ↑23 Май 2018, 15:21Здравей колега, казвам се Димитър.nikolai4ou написа: ↑17 Фев 2018, 14:075 български леваgospodarski написа:
А колко горе долу струва и какъв тип файл трябва да се занесе???
![]()
Направих опит да пиша по мейла на Мания принт за да ги попитам какво е нужно за да ми направят и на мен такива Шаблони, но нещо не ме отразиха. Можеш ли да ми кажеш как се комуникира с тях и какво всъщност е нужно. Какво представлява файла който им даваш. Извинявай, но няма кого да питам. Ако имаш време . Благодаря предварително.
Поздрави.