Понякога трябва една дума, за да оправи нещата - както е в живота, тая машина я имам трета година и периодично се боря с нея за да получа задоволяващ ме резултат. Тая пролет, Трапера ме светна две неща по телефона и всичко се намести - Да живейш Трапер!!! По-точно машината не е сарашка, ония са два пъти по-големи, тази е "саяджийска", т.е. за обувки, сая на .... турски/езикът ми е близък, щото чакам снаха турска хранцузойка - това е спам/ означава обувка. Та тая машина направи шева на канията на второто мачете - за 5 минути, шевът е отличен, телшкият бокс се вижда на шублера - от неушитата и от ушитата страна. Не че не мога да шия на ръка, напротив, и шия добре - просто исках да мога да прасна един шев ей така - отведнъж, и успях.
Мога да дам информация за всичко, за конците и за иглите!!!, ама ако не сколасам утре ще е след 10 дена, че съм отпуска и напускам обителта/работилницата..../
http://gogotattoo.snimka.bg/hobby/saras ... 6.19454814П.П. И не забравяйте, там в оня пост за клуба...., Ким Ир Сен, ... вие си знаете!!!
П.П.1 Пропуснах да кажа, за наредналите, че тоя шев е минат два пъти, напред и насреща, затова и гърбът на шева има малко разминававе, ако го бях минал напред и назад, дупките щяха да влизат точно, но просто експериментирах - д'еба канията за мачетето, ми оно е за работа, не за изложба