дядоБлаго написа:
доколкото разбрах,човека не само силуета си е харесал,но и текстурата

демек,шаренкото по острието...а и рлв нищо не му говори

Хихихихи, дядо Благо нещо ме е качил на шейната и най-искренно се забавлява на мой гръб

ще те цитирам - "това само изглежда безплатно"

(с най-добри чувства)
Нямам намерение да навлизам в изкуството ви - просто искам да имам произведение

woody написа:
Не я бях отварял тази тема до сега. Човека иска ръчно изработен нож, пък вие се мъчите да го вкарате при скъпите маркови.

От това, което четох, тая работа е за Яската. Нямам нищо против да вземе формата на моето острие. Мисля, че не веднъж сме го обсъждали тоя момент. Ножовете с такава форма са хиляди или десетки хиляди в нета. Човека просто показва приблизително желания силует и си казва какво иска да се промени в него. Точно и конкретно. По-голям гард и метална пета. Предполагам не е съвсем на ясно, че петата означава, че дръжката не може да бъде с доста елементи, защото трябва да се занитва. Не че и за това няма решение. Би могло да е низана и от петата да тръгва обратен шиш, който да стига и до гарда ако майстора иска, но пак не мисля, че с такова нещо ще е удачно да се трошат камъни. Тъй че, Яска, ти си на ход.
Woody, нямах идея, че това е твой нож. Възхитен съм, страхотен е!
И тъй като много прилича на търсеното от мен, ще съм много радостен и горд, ако се съгласиш да направиш такъв и за мен.
Видях забележката за дръжката - ако правилно съм те разбрал това значи брой части? Защото моята идея е дръжката да е максимално семпла, без никакви украси, освен ако не са необходими за по-добър захват.
Моля те, пиши ми на лично, ако имаш желание да направиш такъв нож за мен.
Djigit: Използвай бутона промени !